Er is veel keuze in zonnepanelen. Materiaal, duurzaamheid, energieopbrengst, kracht en brandveiligheid zijn zomaar een aantal zaken waar de prijs van zonnepanelen op gebaseerd kan worden. Er zijn veel (Chinese) budget opties, maar met AEG leggen we ons toe op het hogere segment, maar voor een betaalbare prijs.

Perfecte mix tussen prijs en kwaliteit

Bij het investeren in zonnepanelen moet je je ervan bewust zijn dat dit een lange termijn investering is. Zonnepanelen hebben tijd nodig om te renderen, maar dan moeten ze wel 5, 10, 15 of soms 30 jaar mee kunnen. Het is dan ook belangrijk om de juiste prijs/kwaliteit te vinden. Met ons merk AEG bieden we verschillende soorten zonnepanelen, maar stuk voor stuk met de allerhoogste kwaliteit voor een scherpe prijs.

Een simpele rekensom leert dat je het best kunt investeren in een hoogstaand paneel via een betrouwbare installateur.
Voorbeeld 1:

Je schaft voor € 10.000 goedkope zonnepanelen aan, die na 10 jaar niet meer renderen en waarvan de garantie verlopen is. De enige mogelijkheid is om de gehele set opnieuw aan te schaffen. In 20 jaar ben je dan € 20.000 kwijt voor je zonne-energie oplossing

Voorbeeld 2 met AEG:

Je schaft hoge kwaliteit zonnepanelen aan voor € 15.000 Na 22 jaar gaat er een defect en die wordt onder garantie vervangen. Je hebt dan na ruim 20 jaar nog steeds profijt van je eerdere investering.

Premium zonnepanelen

De kosten voor AEG zonnepanelen zijn dus altijd een investering, maar wel een hele betrouwbare, waardoor je verzekerd bent van hoge kwaliteit.

AEG gecertificeerd

Tijdens de productie van onze zonnepanelen zijn er vele controle momenten. Alle panelen dienen te voldaan aan dezelfde, torenhoge eisen. Er gaat geen paneel de deur uit zonder dat deze hieraan voldoet. Zo blijft de kwaliteit van het AEG merk altijd in stand.