130 jaar aan innovaties

Challenge the expected

Wij zijn AEG. We zijn er om verwachtingen van huishoudelijke apparaten opnieuw te definiëren. Daarom willen we de grenzen van het dagelijks leven uitdagen. Sinds onze start in Berlijn in 1883 hebben we nooit genoegen genomen met goed genoeg – en we vinden dat jij dat ook niet moet doen. We sluiten nooit compromissen als het gaat om duurzame innovaties voor jouw huis, zodat jij je leven kan inrichten zoals je wilt, met respect voor het milieu. Zo hoef je je minder zorgen te maken, behalve om wat echt belangrijk is. 

Challenge the expected.

Thuis is waar je deelt

De AEG-omvormer voor zonne-energie deelt op efficiënte wijze de schone energie van uw zonne-installatie met uw huishoudelijke apparaten, zodat uw huis het meeste uit zonne-energie haalt.

Thuis is waar u uw doelen nastreeft

Streef uw doelen na terwijl de zon voor u werkt. Door elke dag van de zon te genieten, kunnen de AEG hoog rendement zonnepanelen op uw dak u helpen onafhankelijk te worden van de stijgende elektriciteitsprijzen.

Thuis is waar je groots droomt

Maak grote plannen voor morgen en slaap lekker: de AEG energieopslag waakt over je huis en zijn behoeften en zorgt ervoor dat hij zelfs ’s nachts op schone energie werkt.

Top brand PV voor zonnepanelen

AEG behoort tot de top merken in Nederland op het gebied van distributiebreedte en adviezen door solar installateurs.

Breng je huis naar een nieuw niveau

AEG: vertrouwd door installateurs en klanten wereldwijd

AEG is door de EUPD Research bekroond met de Top Brand PV award voor de Nederlandse zonne-energiemarkt en de SolarProsumerAward. De award kadert in de Global PV Installer Monitor 2023/2024, een onderzoek onder installateurs. Voor dit onderzoeksrapport ondervraagt EUPD in een groot aantal landen jaarlijks duizenden zonnepaneelinstallateurs over hun koopgedrag, de merken die ze in hun portfolio voeren en nog veel meer.

Gecertificeerd

AEG-zonneproducten voldoen aan de nieuwste
normen om veiligheid en betrouwbaarheid te garanderen en zijn gecertificeerd onder andere door TÜV Rheinland, TÜV Süd en TÜV Nord. De productiefaciliteiten zijn gecertificeerd volgens ISO 9001, ISO 14001 en ISO 45001.

Duurzame toekomst

Elk AEG-zonneproduct is ontworpen met de gebruiker in
gedachten om jou een naadloze productervaring te bieden. AEG-producten maken van zonne-energie een essentieel onderdeel van jouw reis naar een groenere en duurzamere toekomst. Meer dan een miljoen AEG zonnemodules voeden vandaag huizen en zonne-energieprojecten wereldwijd.

AEG Glas-glas zonnepaneel

AEG als beste getest

Zonnepanelen

Zonnepanelen liggen tot wel 30 jaar lang op jouw dak. Het is daarom verstandig om een betrouwbare leverancier te kiezen. De AEG-panelen komen als beste zonnepaneel uit de onafhankelijke test met 44 soorten panelen van Zonnepanelen.net

Zet je energie om

Omvormers

De AEG-omvormers voor zonne-energie behoren tot een nieuwe generatie netgekoppelde PV-stringomvormers speciaal ontwikkeld voor woonhuizen, veilig omzetten van de schone energie van jouw zonne-installatie in energie voor huishoudelijk gebruik met jouw huishoudelijke apparaten. Met een oogstrelende elegante stijl, hebben de AEG solar omvormers realtime toegang tot hun werking en prestaties dankzij geavanceerde mobiele monitoring toepassingen

Premium kwaliteit, gemoedsrust