130 jaar aan innovaties

Challenge the expected

Wij zijn AEG. We zijn er om verwachtingen van huishoudelijke apparaten opnieuw te definiëren. Daarom willen we de grenzen van het dagelijks leven uitdagen. Sinds onze start in Berlijn in 1883 hebben we nooit genoegen genomen met goed genoeg – en we vinden dat jij dat ook niet moet doen. We sluiten nooit compromissen als het gaat om duurzame innovaties voor jouw huis, zodat jij je leven kan inrichten zoals je wilt, met respect voor het milieu. Zo hoef je je minder zorgen te maken, behalve om wat echt belangrijk is. 

Challenge the expected.

Een krachtige start van een nieuwe dag

Een nieuwe dag wacht en de eerste stralen van
zonneschijn verlichten je zonne-installatie. AEG
omvormers zijn klaar om de stroom op te vangen en om te zetten in schone energie voor je huishoudelijke apparaten, zodat je je dag vol energie kunt beginnen.

De kracht van multitasken

Je kunt vertrouwen op de schone energie van
je AEG-zonnepanelen met hoog rendement
om alle taken uit je to-do-lijst af te vinken.

Dag en nacht

De dag was veeleisend. Zorg voor een goede nacht
rust, terwijl de AEG-opslageenheid toekijkt over je huis en zijn behoeften. Met de elektriciteit die je hebt geoogst tijdens de dag kun je erop vertrouwen dat je huis zelfs ’s nachts op schone energie werkt.

Top brand PV voor zonnepanelen

AEG behoort tot de top merken in Nederland op het gebied van distributiebreedte en adviezen door solar installateurs.

Breng je huis naar een nieuw niveau

AEG als beste getest

AEG brengt met trots zonne-energie producten aan internationale markten. AEG is aanwezig in meer dan 40 landen wereldwijd met een netwerk van geselecteerde partners, die elk een premium product en klantenervaring leveren.

Gecertificeerd

AEG-zonneproducten voldoen aan de nieuwste
normen om veiligheid en betrouwbaarheid te garanderen en zijn gecertificeerd onder andere door TÜV Rheinland, TÜV Süd en KIWA. De productiefaciliteiten zijn gecertificeerd volgens ISO 9001, ISO 14001 en OHSAS 18001.

Duurzame toekomst

Elk AEG-zonneproduct is ontworpen met de gebruiker in
gedachten om jou een naadloze productervaring te bieden. AEG-producten maken van zonne-energie een essentieel onderdeel van jouw reis naar een groenere en duurzamere toekomst. Om deze reden zijn AEG zonnepanelen en de toewijding van AEG erkend door Electrolux met hun innovatie- en duurzaamheidsprijzen in 2016 en 2018

AEG Glas-glas zonnepaneel

AEG als beste getest

Zonnepanelen

Zonnepanelen liggen tot wel 30 jaar lang op jouw dak. Het is daarom verstandig om een betrouwbare leverancier te kiezen. De AEG-panelen komen als beste zonnepaneel uit de onafhankelijke test met 44 soorten panelen van Zonnepanelen.net

Zet je energie om

Omvormers

De AEG-omvormers voor zonne-energie behoren tot een nieuwe generatie netgekoppelde PV-stringomvormers speciaal ontwikkeld voor woonhuizen, veilig omzetten van de schone energie van jouw zonne-installatie in energie voor huishoudelijk gebruik met jouw huishoudelijke apparaten. Met een oogstrelende elegante stijl, hebben de AEG solar omvormers realtime toegang tot hun werking en prestaties dankzij geavanceerde mobiele monitoring toepassingen

AEG combineert vorm en functie