PREMIUM QUALITY MADE TO LAST

AEG-zonnepanelen zijn gemaakt om lang mee te gaan en veilig schone energie te leveren aan huishoudelijke, commerciële en utiliteitsinstallaties gedurende hun hele levensduur. Dit is mogelijk dankzij een geavanceerd productontwerp, de nauwkeurige selectie van componenten en veeleisende productienormen.

aeg garantie panelen

BETROUWBARE TECHNOLOGIEN

Bij Solar Solutions streven we er voortdurend naar om die technologieën aan te bieden die betrouwbaar zijn gebleken bij het verlenen van energieopbrengsten, en tegelijkertijd om het productontwerp te optimaliseren door nieuwe functies te introduceren om de stabiliteit en efficiëntie te vergroten – van PERC tot meervoudige busbar, van half-cel cellen tot shingled tot dubbel glas.

GESELECTEERDE COMPONENTEN VOOR DE PERFECTE LOOK

In nauwe samenwerking met leveranciers selecteren we hoogwaardige componenten die zijn getest en gecertificeerd om een solide product te garanderen dat bestand is tegen veeleisende milieu-uitdagingen. Hoewel bewezen technische betrouwbaarheid de kern is van de componentenselectie, zorgen we ervoor dat deze componenten elke AEG-zonnepaneel een perfecte optische uitstraling geven.

EXACTE TESTNORMEN

Het fabricageproces van AEG-zonnepanelen ligt ten grondslag aan veeleisende internationale normen die consistentie in productkwaliteit en uiterlijk garanderen, en uiteindelijk veiligheid voor de eindklant. De zonnepanelen ondergaan strenge stress- en uithoudingstests die bedoeld zijn om de rijkdom van het moduleontwerp te evalueren tegen omgevingsstressoren die de werking van de module in het veld kunnen schaden en om mechanische en structurele veiligheid te garanderen. Meer informatie over deze aspecten vindt u in de AEG Kwaliteitsbrochure.

aeg zonnepanelen garantie

DE KWALITEITSCONTROLE ZEGEL

Elke stap wordt gereguleerd door een gedetailleerde lijst van kwaliteitsborgingscriteria die bepalen of het product in aanmerking komt als een AEG-zonnepaneel; naleving van deze criteria wordt regelmatig gecontroleerd door het Solar Solutions Quality Team. Na deze controle met succes te hebben doorstaan, wordt het AEG-zonnepaneel gelabeld met het kwaliteitscontrolezegel.
Van hieruit bereiken de AEG-zonnepanelen, door de handen van onze geselecteerde en betrouwbare partners van het AEG-solardistributienetwerk, de daken van de huizen van klanten en projectlocaties om te beginnen aan haar missie om schone energie te leveren voor een levensduur van 30 jaar en daarna.

UITGEBREIDE GARANTIES

De productiekwaliteit van AEG-zonnepanelen stelt ons in staat om garanties te bieden die verder gaan dan de industrienormen voor productproductie en prestaties.
Het uitgebreide garantieprogramma is ontwikkeld om eigenaren van AEG-zonnepanelen nog langere gemoedsrust te bieden. Voor de Benelux geldt voor AEG-zonnepanelen met glas-backsheet een productgarantie van 20 jaar en een prestatiegarantie van 25 jaar, en voor zonnepanelen van glas-glas geldt een productgarantie van 30 jaar en een prestatiegarantie van 30 jaar. U kunt de garantiedekking van uw AEG-zonnepanelen controleren aan de hand van de serienummers hier: www.aeg-industrialsolar.de/service/warranty-check.