Ter gelegenheid en gelukkig toeval van de belangrijkste solarvakbeurs in Nederland, vierde de Solar Solutions Group – officiële fabrikant van AEG zonnepanelen, omvormers en opslagoplossingen – met trots de verkoop van het 1 miljoenste AEG-zonnepaneel en bedankt alle klanten die elke dag voor AEG kiezen voor hun zonnereis.

Stuart Brannigan, algemeen directeur van de Solar Solution Group, heeft een award overhandigd aan Lucien van der Heide, CEO van VDH Solar Groothandel BV, de exclusieve importeur van AEG solarproducten voor de Benelux en jarenlange partner van Solar Solutions, als erkenning van hun toewijding en loyaliteit aan het merk AEG.

“Deze reis begon een flink aantal jaren geleden en langzaam maar zeker hebben we gezien hoe het harde werk en de toewijding van onze klanten, partners en ons Solar Solutions-team een ​​droom in realiteit hebben omgezet. Nog maar een paar weken geleden ontvingen we de “Top Brand”-prijs van de EUPD Research Group voor AEG voor Nederland, bijna precies samenvallend met de aankomst in Rotterdam van het 1.000.000ste paneel. Dit gelukkige toeval deed ons even stilstaan ​​en de balans opmaken van waar we zijn en hoe we hier zijn gekomen. Het is ons absoluut duidelijk dat we niet in de buurt van dit magische aantal zouden komen zonder het harde werk en het geloof in ons, de producten en vooral het AEG-merk van onze AEG-distributiepartners. Deze prijs willen we echter delen met elke klant die voor AEG solarproducten heeft gekozen voor hun huizen, bedrijven, projecten in Nederland en wereldwijd. Tegen elk van hen willen we zeggen: we zijn vereerd met uw vertrouwen en willen u vergezellen op uw zonnereis met de kwaliteit van AEG-producten, nu en in de toekomst.

Daarom: een miljoen “dank u” ! “