Het was een zeer geslaagde beurs bij Huis & Energie! We waren erg blij u te ontmoeten en te begroeten op de AEG-stand, en we danken u voor zoveel interessante discussies en uitwisselingen. U en wij – we worden allemaal gedreven door de wens om iets te doen dat impact heeft op het milieu. 

Op de beurs hebben we een voorproefje gegeven van wat AEG solar solutions voor u kan betekenen – van zonnepanelen tot omvormers en energieopslag-oplossingen – een zeer bruikbare combinatie voor de volgende ontwikkelingen in de Nederlandse zonne-energiesector (zoals u in het volgende artikel kunt lezen).

Als merk met 130 jaar geschiedenis in woninginnovatie kan AEG u ook succesvol begeleiden op uw nieuwe zonnereis!

En de winnaar is…

Dank aan iedereen die heeft deelgenomen aan onze prijsvraag op de stand! We feliciteren de heer/mevrouw De Visscher met het winnen van een AEG-robotstofzuiger!   Beste heer/mevrouw De Visscher, we nemen contact met u op voor het bezorgen van de prijs!

Mogelijk 30% subsidie ​​voor thuisbatterijen in zicht

Volgens Solar Magazine dringen de Nederlandse netbeheerders en Energie Opslag NL er bij de Rijksoverheid op aan om door te gaan met het uitfaseren van de verrekeningsregeling voor zonnepanelen en het invoeren van een subsidie ​​van 30 procent voor thuisbatterijen. Lokale elektriciteitsopslag, zoals thuisopslag, wordt gezien als de broodnodige oplossing om de knelpunten van laagspanningsnetten aan te pakken, die naar verwachting de komende jaren sterk zullen toenemen. Als de subsidie ​​wordt ingevoerd, zijn de thuisbatterijen voor consumenten al in 2023 rendabel.   Het volledige artikel leest u hier

Een leven lang gemoedsrust: 20 en 30 jaar productgarantie op AEG-zonnepanelen

AEG-zonnepanelen zijn niet alleen uiterst efficiënt in het omzetten van de energie van de zon in stroom voor uw huis, ze hebben ook een levensduur van meer dan 30 jaar. Dit is mogelijk dankzij de hoogwaardige materialen waaruit de modules zijn opgebouwd en de uitgebreide kwaliteitscontrole die elke AEG-module ondergaat voordat hij de fabriek verlaat en zijn missie op uw dak begint. Dit is de reden waarom AEG-zonnepanelen worden gedekt door een toonaangevende garantie op elk AEG-zonneproduct:
20 jaar productgarantie en 25 jaar prestatiegarantie op glass-backsheet-modules, en 30 jaar productgarantie en 30 jaar prestatiegarantie op glas-glas zonnepanelen. Een leven lang gemoedsrust!