Wat je niet wilt is een grote investering doen, door het laten plaatsen van zonnepanelen en er dan problemen mee krijgen. Met de garantie van AEG zonnepanelen en betrouwbare installateurs is dat verleden tijd.

In 2020 werden de garantietermijn voor AEG zonnepanelen verlengd. Door alleen de meest hoogwaardige componenten te gebruiken is het voor AEG mogelijk om de hoogste garantie aan te bieden.

De duurzame zonne-energie producten van AEG zijn er in verschillende klassen en afhankelijk hiervan wordt ook de garantietermijn bepaald.

25 tot 30 jaar garantie

AEG klanten genieten van de gemoedsrust die wordt gecreëerd door de lange garantie op zonnepanelen.

Door het aanbieden van tot 30 jaar product garantie op glas-glas zonnepanelen is AEG uniek als merk. Zo ben je als klant verzekerd van een goede investering.

Meer weten over garantie op AEG zonnepanelen? Of welke panelen (en welke garantietermijnen) het beste zijn voor jouw thuis situatie? Vraag ernaar bij je installateur. Via onze website kun je ook direct een offerte aanvraag doen bij een van onze professionele installateurs. Zij maken samen met jou de beste keuze en hebben direct de mogelijkheid om de zonne-energie voor je te laten werken.