Zonnepanelen zijn een geweldige manier om stroom op te wekken voor je huis, maar er is altijd de zorg om de veiligheid.

Gepatenteerde stroomonderbreker

Met hun gepatenteerde stroomonderbreker zullen ze, als het zonnepaneel fouten in de bedrading of andere componenten detecteert, automatisch uitschakelen en stoppen met het sturen van elektriciteit naar het elektriciteitsnet. Dit is belangrijk omdat deze defecte aansluitingen soms tot brand kunnen leiden, maar met deze beveiliging ben je er goed aan toe!

Gecertificeerd

AEG-zonnepanelen zijn gemaakt met de nieuwste technologie en zijn volledig gecertificeerd om de veiligheid te garanderen. Alle AEG-zonnestroompanelen voldoen aan de normen ISO 9001, ISO 14001 en OHSAS 18001 voor kwaliteitsborging, betrouwbaarheid en duurzaamheid. ISO staat voor International Organization for Standardization, een wereldwijde federatie van nationale normalisatie-instellingen. Deze organisatie heeft sinds 1947 een reeks vrijwillige internationale normen ontwikkeld over verschillende onderwerpen, waaronder de veiligheid van zonnepanelen door middel van hun certificeringsproces.

Het gemiddelde zonnepaneelsysteem is een goede investering. Als je overweegt om er een te installeren, is het de moeite waard om te vragen of de panelen veilig en betrouwbaar zijn. We nemen onze verantwoordelijkheid om kwaliteitsproducten te leveren serieus bij AEG en werken hard om te voldoen aan de nieuwste normen om de betrouwbaarheid te waarborgen. Onze zonnestroompanelen zijn volledig gecertificeerd door KIWA en voldoen aan de normen ISO 9001, ISO 14001 en OHSAS 18001 voor kwaliteitsmanagementsystemen.

Ze leveren ook een goede opbrengst op voor mensen die geld willen besparen op hun energierekening en tegelijkertijd milieuvriendelijk zijn!