Je dient jezelf een aantal vragen te stellen om uit te vinden hoe goed bepaalde zonnepanelen zijn.
Zonnepanelen worden voor veel verschillende oplossingen gebruikt, waardoor je niet een perfect paneel kunt kiezen. We leggen je uit waar onze AEG zonnepanelen sterk in zijn, om je zo goed mogelijk te adviseren.

Design – Zichtbaar op je woning

AEG panelen zien er fantastisch uit op je huis. De strakke afwerking, die ook nog eens dienst doet voor maximale zon opname, is een toevoeging aan je dak.

De premium look van AEG biedt je huis extra esthetische waarde. De verschillende soorten panelen bieden allemaal een andere look. Zo is er bijvoorbeeld voor een modern huis de full black mogelijkheid. Dit doet je huis goed en past helemaal in deze tijd. Passende panelen zorgen dus dat je huis niet alleen meer waard wordt door het toevoegen van groene energie via zonnepanelen, maar hebben ook een esthetische functie.

Techniek – Zorgvuldige selectie van nieuwste componenten

De zonnepaneel ontwikkeling is de laatste jaren er vooruit gegaan. Nieuwe technieken zorgen er dus ook voor dat dit een onderdeel is van hoe goed een zonnepaneel presteert. De zorgvuldige selectie van o.a. cellen, backsheet en frames bij alle AEG zonnepanelen zorgt ervoor dat ons merk voorop loopt qua techniek.

Dit maakt de zonnepanelen en montage erg betrouwbaar en is alles zeer flexibel in te zetten. Kies je voor AEG dan weet je zeker dat je het nieuwste van het nieuwste hebt.

Kwaliteit – Form und Funktion

AEG staat bekend om zijn ‘Form und Funktion’ (vorm en functie). Deze combinatie zorgt ervoor dat ons product vaak als beste uit te tests komt. Dit op het gebied van technologie, design, looks, betrouwbaarheid, duurzaamheid en kwaliteit. Dit maakt het aanschaffen van AEG zonnepanelen zeker de investering waard.

De garantietermijn van onze zonnepanelen spreken voor zichzelf, waardoor we de hoogste betrouwbaarheid willen uitstralen die je als consument kunt krijgen.