AEG-zonnestroompanelen zijn efficiënter dan de concurrentie en voldoen ook aan de internationale normen. AEG produceert meer energie per paneel met hoogrendementszonnecellen die minder ruimte en gewicht gebruiken om een hoger vermogen te produceren.

De zonnestroompanelen zijn gecertificeerd door IEC 61215, IEC 61730 en kunnen met hoogrenderende glas-glasmodules op maat worden gemaakt. 

Zonnepanelen zijn een integraal onderdeel van elke duurzaam huishuiden. Ze produceren de elektriciteit die nodig is om huizen te laten draaien. Maar ze zijn niet allemaal gelijk; sommige produceren meer energie dan andere.

Glas-glas technologie

AEG-zonnestroompanelen zijn efficiënt en voldoen aan internationale normen. Ze bieden hoge prestaties, met glas-glas technologie die extreem duurzaam is AEG-zonnestroompanelen hebben een hoog rendement waardoor ze op elke locatie en onder alle weersomstandigheden goed te gebruiken zijn. Deze panelen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen, waaronder gehard glas dat de interne onderdelen beschermt tegen schade door omgevingsfactoren zoals wind of hagel. Het ingenieursteam van AEG streeft ernaar om producten te produceren die niet alleen innovatief zijn, maar ook een lange levensduur hebben

AEG is een bedrijf dat topproducten produceert met compromisloze waarden op het gebied van kwaliteit en ethiek. Het productieproces is volledig geautomatiseerd en onderhevig aan strenge controles en certificering.