Geef energie aan je dagelijks leven met AEG in ARNHEM

AEG GEEFT ARNHEMMERS ELKE DAG ENERGIE, SINDS 1887

aeg gemak van zonnepanelen

Open je ogen in Arnhem. Doe het licht aan. Sta op en maak een goede kop koffie. Kook een gezond ontbijt. Douche, trek schone kleren aan en begin vol energie aan de nieuwe dag die wacht.

Wist je dat AEG Arnhemmers bij elke stap heeft begeleid?
Door de eerste elektrische gloeilampen (1887) te brengen, het eerste elektrische fornuis (1910), of de eerste wasmachine (1958) in de huizen van duizenden gezinnen. AEG geeft energie aan het alledaagse, al bijna meer dan 130 jaar met baanbrekende innovaties en oplossingen om het leven gemakkelijker te maken.

Tegenwoordig staat AEG aan je zijde met hernieuwbare energieoplossingen, zoals AEG zonnepanelen, die je huis en werkplek het controlecentrum maken van een intelligente en moeiteloze energierevolutie. Het stelt je in staat om met duurzame energieoplossingen je dagelijkse doelen te behalen, met zorg voor de planeet.

Een krachtige start van een nieuwe dag in Arnhem

Een nieuwe dag wacht en de eerste stralen van zonneschijn verlichten je zonne-installatie. AEG omvormers zijn klaar om de stroom op te vangen en om te zetten in schone energie voor je huishoudelijke apparaten, zodat je je dag vol energie kunt beginnen.

De kracht van multitasken

Je kunt vertrouwen op de schone energie van
je AEG zonnepanelen met hoog rendement
om alle taken uit je to-do-lijst af te vinken.

Je installatie in Arnhem binnen handbereik

Controleer de opbrengsten van je zonne-installatie, een technische kwestie of je investering, waar je ook bent.
Met AEG IMM slimme bewakingstechnologie zijn
gemoedsrust en controle altijd binnen handbereik.

Dag en nacht

De dag was veeleisend. Zorg voor een goede nachtrust, terwijl de AEG-opslageenheid toekijkt over je huis en zijn behoeften. Met de elektriciteit die je hebt geoogst tijdens de dag kun je erop vertrouwen dat je huis zelfs ’s nachts op schone energie werkt.

PREMIUM LOOKS, UITSTEKENDE EFFICIËNTIE

AEG zonnepaneel
Er ligt een hele nieuwe wereld op je te wachten om verkend te worden. AEG heeft er haar missie van gemaakt om je energie voor het leven te brengen en ook de antwoorden die je nodig hebt om een duurzamere levensstijl na te streven.

We zijn er trots op dat we je slimme, efficiënte technologieën kunnen bieden die allemaal ontworpen zijn om je te helpen energie en geld te besparen en tegelijk de planeet beter te maken voor de volgende generatie. Of het nu tijd is om je apparaten te vernieuwen of je huis helemaal op te knappen, wij kunnen je laten zien hoe duurzame energie deel kan uitmaken van een groenere levensstijl voor je gezin.

Extra GARANTIE VOOR EXTRA GEMOEDSRUST

De uitstekende kwaliteit van AEG-zonnepanelen wordt ondersteund door eersteklas productgaranties